Logo
in     Door Acoustic Stage 17-11-2019
0

Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’.

Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’.

Met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL en niet veel later betrad de 21-jarige zangeres het ‘finale elftal’ van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’. 

Er volgde een zomer vol festivaloptredens, met als hoogtepunt een studiobezoek aan de goed beluisterde 3FM-show van Giel Beelen, waarin ze zichzelf aan het grote publiek presenteerde met een eigenwijze vertaling van de hit ‘Hey’ van Afrojack en Fais. 

Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber.

Captcha

0 Reacties
Copyright © 2012-2024 Acoustic Stage, Alle Rechten Voorbehouden | Ontworpen door Designing Is Art